LAB Oost selectie is gemaakt!

Uit maar liefst 49 aanmeldingen koos de commissie van LAB Oost actrice, schrijfster en regisseuse Elsa van Dijk voor een residentie van vier weken vanaf half september. In deze periode zal ze experimenteren, onderzoek doen en haar werk testen voor een jong publiek. De residentie wordt afgesloten met presentaties in Theater Het Badhuis, Theater a/d Rijn, Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. We gaan dus binnenkort meer van haar zien!

over LAB Oost

LAB Oost is een samenwerking tussen Theatergroep De Horde uit Nijmegen, productiehuis / ontwikkelinstelling Theater a/d Rijn, aangesloten bij De Nieuwe Oost in Arnhem en Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.

Met LAB Oost willen we de talentontwikkeling in de jeugdpodiumkunsten versterken door gezamenlijk actuele ontwikkelingen, innovatieve ideeën en talent te ondersteunen.

LAB Oost is een ontwikkelplek voor jeugdpodiumkunsten. We willen experiment en vernieuwing aanjagen in de podiumkunsten voor jong publiek. Dat doen we door opkomende makers uit te dagen om relevante verhalen en nieuwe vormen te onderzoeken en ontwikkelen voor een jong publiek van nu. We bieden expertise en begeleiding op artistiek en organisatorisch gebied, en creëren een context waarin uitwisseling en feedback met jong publiek en vakgenoten centraal staan.