The Songwriters Club

drie singer-songwriters voor de prijs van één
pay what you can
do 30 jan ’25 20:15
do 30 jan ’25
20:15
  • do 30 jan ’25
    20:15
    De Vereeniging Kleine Zaal - vrije plaatskeuze
  • inclusief drankje en servicekosten

De tweede editie van The Songwriters Club is een feit! Een nieuw platform, een nieuwe plek en nieuwe manier om in theaters door heel Nederland talent te (her)ontdekken. Iedere avond kent een andere line-up van drie singer-songwriters, en dus altijd een unieke voorstelling. 

Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen. Dat belooft een mooie verassende avond! 
  
In de eerste editie van The Songwriters Club traden onder andere Stephanie Struijk, Tim Dawn, Mercy John en Oliver Pesch op. De line-up van deze tweede editie zal op een later moment bekend worden gemaakt. Wil je je laten verrassen? Dan zijn de tickets nu al te koop. 

pay what you can

Pay what you can

In de donkere maanden – tijdens de kerstvakantie - lanceren we bij twee (familie)voorstellingen ons nieuwe ‘pay what you can’ concept.
In januari doen we dat bij het concert van The songwriters club.
Je kiest voor deze voorstellingen zelf welke ticketprijs het beste bij jou financiële situatie past.
Krap bij kas? Kies dan voor het laagste tarief.
Kun je een hogere ticketprijs betalen? Kies dan voor een hoger bedrag. Hiermee maak je het mogelijk dat anderen wat minder kunnen betalen.

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging wil theater toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Tegelijkertijd weten we dat de entreeprijs een drempel kan zijn.
Middels dit ‘pay what you can’ doen we een beroep op de draagkrachtigere bezoeker om iets van diens draagkracht in te zetten voor de ander.

Alle inkomsten die boven de gages van het gezelschap/artiest uitkomen, worden ingezet om in de toekomst dit concept uit te breiden.