foto: Michel Schnater

ISH Dance Collective

Hiphop Circus
do 6 feb ’25 20:00
do 6 feb ’25
20:00
  • do 6 feb ’25
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • inclusief drankje en servicekosten

In het wervelende Hiphop Circus verkent een groep performers van BMX-ers, skaters, breakers en acrobaten de grenzen van de elementen water, vuur, lucht en aarde. Op vette beats van DJ Irie brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. 

In deze explosieve voorstelling brengt choreograaf Marco Gerris breaking en urban sports samen met de circusdiscipline. Een groep performers, bestaande uit freerunners, spectaculaire hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs en skaters, verkennen de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde. Telkens dagen zij elkaar uit en zoeken ze naar een nieuwe balans van rust, energie, ruimte en kracht. Een energieke show waarbij de performers met elkaar clashen, elkaar uitdagen en vervolgens samensmelten tot één geheel.

inleiding om 19:00 uur foyer tweede balkon

Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19:00 uur een inleiding in de foyer van het tweede balkon, omdat het theatercafé gesloten is vanwege de hoge stookkosten. De lift in de Stadsschouwburg gaat tot het eerste balkon. Hierdoor is de inleiding tot onze grote spijt momenteel niet rolstoeltoegankelijk. We werken aan een oplossing hiervoor.
De inleiding is gratis toegankelijk mét ticket. Reserveer deze samen met je ticket voor de voorstelling in het verkoopproces.

Heb je al tickets en ben je verhinderd? Laat het ons s.v.p. weten via een mail aan kassa@sedv.nl. Dan kunnen andere belangstellenden de inleiding bijwonen.