Amélie Live in Concert

James Whale Orchestra
do 8 mei ’25 20:15
do 8 mei ’25
20:15
  • do 8 mei ’25
    20:15
    De Vereeniging Grote Zaal
  • inclusief servicekosten en drankje

De geliefde filmklassieker Amélie komt tot leven in een betoverende nieuwe vorm: Amélie Live in Concert. Dit unieke evenement brengt de film naar het grote scherm, begeleid door een live orkest van topmusici, die de betoverende muziek van Yann Tiersen ten gehore brengen. Dit concert is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het oor. Of je nu fan bent van de film, de muziek, of beide.

Tijdens deze avond wordt de complete film vertoond terwijl een orkest van 23 musici de iconische soundtrack live speelt. Van de dromerige melodieën van La Valse d’Amélie tot de sprankelende klanken van Les Jours Tristes, de meeslepende muziek van Yann Tiersen wordt op adembenemende wijze tot leven gebracht. Hoogtepunt is het geliefde Comptine d’un autre été: L'après-midi, waarin de melancholische accordéon en het orkest samensmelten tot een onvergetelijke muzikale ervaring.

inleiding om 19.15 uur

Voorafgaand aan het filmconcert geeft filmexpert en cultuurcriticus Constant Hoogenbosch een inleiding in de Kleine Zaal. De toegang is gratis mèt ticket. Reserveer deze samen met je ticket voor de voorstelling in het verkoopproces. 

Heb je al tickets en ben je verhinderd? Laat het ons s.v.p. weten via een mail aan kassa@sedv.nl Dan kunnen andere belangstellenden de inleiding bijwonen.